Lähde:Youtube


Tällä naisella kaikki on Barbieta! Kurkkaa hänen Barbie taloonsa – herranen aika!

Barbie on monille tytöille tuttu lelu. Barbiella leikittiin vuosikymmeniä sitten, ja vaikka sen suosion on hieman vähentynyt, on Barbie silti vieläkin yksi pienten tyttöjen suosikkileluista. Barbie on saanut paljon kritiikkiä siitä, että hänen vartalonsa on epäsymmetrinen ja epäaito. Mutta Azusa on eri mieltä.

Azusa Sakamoto on todellinen Barbie -fani. Et takuulla löydä ketään, joka rakastaa Barbieta enemmän kuin tämä japanilainen nainen. Hänen kodissaan kirjaimellisesti joka ikinen tavara (ja jopa ruoka!) on pinkkiä tai Barbie -teemaista. Hän on paitsi sisustanut koko kotinsa pinkiksi ja Barbie -logoilla varustetuksi, myös hänen vaatteensa ovat pinkkejä aina hiuksia myöten.

Azusa jopa tekee pinkkiä ruokaa. Hän kokkaa pinkkejä munia käyttäen punajuurta ja pinkkiä väriainetta hän laittaa kahviin saadakseen siitäkin pinkkiä. Azusan paahtoleipäkin saa päälleen pinkkiä voita.

- ILMOITUS -


Tällä alla olevalla videolla hän näyttää kotinsa yleisölle ja esittelee jopa Barbie -kokoelmansa, johon kuuluu 222 nukkea.

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun