Lähde:Youtube

Tällä naisella on 2 metriä pitkät hiukset – haluaisitko sinä tällaiset kutrit?

Jokainen tyttö on varmasti lapsena uneksinut pitkistä ja kauniista hiuksista. Monille tällaiset pitkät hiukset ovat prinsessahiukset, ja onhan Disneyn saduissakin tavattu muutamia pitkät hiukset omaavia prinsessoja.

Tällä alla olevalla videolla näemme pätkän latvialaisesta Aliia Nasyrovasta, joka on 27-vuotias. Hän on kasvattanut hiuksiaan jo 20 vuotta. Aliia rakastaa pitkiä hiuksiaan ja hänen äitinsä on auttanut häntä kasvattamaan näitä upeita 2 metriä pitkiä hiuksiaan. Aliia leikkaa omat hiuksensa kerran kuussa itse, mutta hiukset ovat silti ammattilaisen hyväksymässä kunnossa.

Aliian mies sanoo, että letti, jolla Aliia pitää hiuksiaan, saa enemmän tilaa sängyssä kuin hän itse. Mies nauraa, mutta on vakavissaan siitä, että hiukste tarvitsevat melkoisen paljon huomiota. Aliia pesee hiuksensa vain kerran viikossa, ja hänen ei tarvitse käyttää paljon rahaa hiuksiinsa, sillä hän saa paljon ilmaisia tuotteita. Hänen hiuksensa ovat kieltämättä uskomattoman kauniit ja terveet! Kadulla ihmiset tuijottavat ihastuksissaan ja monet sanovat pitävänsä hänen hiuksistaan.

- ILMOITUS -


Katso uskomaton video näistä hiuksista alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun