Lähde:Youtube

Tällä pienellä koiralla ei ole etujalkoja – rullailee menemään kärryissä!

Koirat syntyvät erilaisina, ihan niin kuin ihmisetkin. Silloin tällöin vastaan tulee jopa koira, jolta puuttuu etujalat kokonaan. Turbo on yksi näistä. Turbo tuotiin eläinsuojaan, kun se oli pentu, eikä sen omistaja voinut pitää sitä. Turbon hoitoja alkoi heti opettaa sille, kuinka käyttää takajalkoja liikkumiseen.

Koska hoitaja oli kuullut kärryistä, joita laitetaan jalattomille koirille, hän alkoi heti etsiä yhtiötä, joka voisi valmistaa Turbolle omat kärryt. Hän ei kuitenkaan löytänyt sitä. Kohta pienen koiran tarina kuitenkin meni viraaliksi sosiaalisessa mediassa ja Turbosta tuli hitti. Eräs San Diegosta kotoisin oleva insinööri sai vihiä pienestä koirasta ja auttoi sitä saamaan omat rattaat.

Nykyään Turbo juoksee innoissaan ympäriinsä rattaillaan. Sillä on myös kaveri nimeltään Ruby, jolla ei myöskään ole etujalkoja. Ne leikkivät yhdessä ja pitävät toisistaan huolta. Tämä kaksikko pystyy tekemään ihan mitä tahansa, mitä normaalitkin koirat – ne vain tarvitsevat kärryt avukseen kävelylenkeillä.

- ILMOITUS -


Katso video ihanista koirista alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun