Lähde:Youtube

Tällaista yllätystä et odottanut rintsikoista paljastuvan! Hui!

Monet rakastavat lemmikkejä. Vaikka et olisi karvaisten nelijalkaisten ystävä, voit iloita käärmeen, kalojen tai kahdenksan jalkaisen hämähäkin seurasta. Makunsa kullakin, ja ovathan hämähäkitkin melkoisen suloisia… jos et kärsi araknofobiasta.

Naisten on nähty käyttävän rintojaan hyväkseen monella eri tavalla, muun muassa miesten houkuttimena ja kokispullon pitelijänä. Mutta moniko käyttää rintojaan hämähäkin pesänä? Monilla sellainen ei kävisi mielessäkään, nimittäin useita meitä pelottaa ajatuskin hämähäkeistä ja harvat meistä laittaisivat niitä vaatteidemme sisään.

Tällä videolla näemme naisen, jolla on päällään sininen toppi. Hän laskee topin etupuolta houkuttelevasti alaspäin, mutta sen sijaan, että näkisimme topin alta värikkää rintaliivin, näemmekin aivan jotain muuta, nimittäin karvaisen jalan. Jalkaa seuraa toinen, kolmas, neljäs… viides… ja lopulta kahdeksan pitkulaista jalkaa. Topin alta siis paljastui 8 karvaista tarantulan jalkaa, ja kokonainen hämähäkki! Hui kamala.

- ILMOITUS -


Katso kuumottava video alta ja jaa kavereille! Ja jos olet oikein ilkeällä tuulella, nin jaa kavereille, joilla on araknofobia…

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun