Lähde:Youtube


Tältä näyttää 22 miljoonaa dollaria maksava asunto – jukranpujut!

New Yorkin Manhattan on tunnettu siitä, että luksusta riittää yötä päivää. Tämä kaupunki on rikkaiden kaupunki, jossa rahalla saa ihan mitä tahansa. Ja mitä enemmän rahaa, sen parempi. New Yorkissa on paljon uskomattomia asioita, joita tavan talliaiset eivät pääse edes näkemään.

Yksi uskomattomimmista asioista New Yorkissa on se, että asuminen voi olla mielettömän luksusmaista. Edullisimmatkin myynnissä olevat asunnot Manhattanissa lähtevät miljoonista ylöspäin, mutta tällä alla olevalla videolla näemme lähes 22 miljoonaa dollaria maksavan asunnon.

Asunnossa on viisi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, kaksi täyttä keittiötä ja vaikka miten monia muita huoneita. Talossa voisi viettää vaikka kuukauden näkemättä muita perheenjäseniä ollenkaan! Tarkka hinta asunnolle on 21 900 000 dollaria. Tämä asunnon ostajalla tulee siis olla sekä paljon rahaa, että tarve tilalle.

- ILMOITUS -


Emme voi olla ihailematta korkeita kattoja, yksityistä hissiä, mahtavia portaikkoja ja terassia. Tällaisessa pytingissä kelpaisi asua itse kunkin!

Katso video uskomattomasta asunnosta alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun