Lähde:Youtube


Tältä näyttää kenguruvauva! Ihana Bradley!

Ympäri maailmaa tapaamme mitä ihanimia erilaisia eläimiä. Yksi näistä ihanista eläimistä on kenguru, jota esiintyy Australiassa. Monet meistä eivät ikinä pääse näkemään kengurua ihan oikeassa elämässä, mutta onneksi Youtube on täynnä ihania videoita näistäkin otuksista.

Kaikki meistä ovat varmasti joskus nähneet ihania kenguruita televisiossa, mutta kuinka moni onkaan nähnyt kengurun poikasia? Ne ovat aivan kuin minikenguruita, ja on vaikea uskoa, että niistäkin kasvaa joskus suuria loikkijoita. Tällä videolla tapaamme Bradley -nimisen kengurun, joka taatusti sulattaa sydämesi.

Bradley on orvoksi jäänyt kengurun poikanen, joka tällä alla olevalla videolla on päässyt verryttelemään pitkiä koipiaan. Bradley loikkii mielellään vapaana hetken aikaa, kunnes se tulee hoitajansa luo ja pyytää päästä takaisin ”pussiinsa” eli tyynyliinaan. Bradley hyppää sinne hyvin tottuneesti jaq nauttii pussin lämmöstä ja hoitajansa sylistä. Bradley on mitä ihanin pikkukenguru, jonka toivomme viihtyvän ihmisvanhempansa kanssa hyvin, kunnes on aika loikkia vapauteen.

- ILMOITUS -


Katso sydäntälämmittävä video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun