Lähde:Youtube


Tältä näyttää, kun lokit juttelevat peilikuvalleen – hauska video!

Vaikka monet meistä eivät päivittäin olekaan lintujen kanssa tekemisissä, ei silti voi kieltää, etteivätkö nekin olisi kiehtovia eläimiä. Toiset linnut ovat kauniita, toiset viisaita, toiset puheliaita… ja sitten on lokkeja. 

Lokit elävät lähellä merta ja suuria järviä. Niitä saattaa usein nähdä myös kaatopaikkojen lähistöillä. Lokit syövät enimmäkseen kalaa, mutta niille kelpaa tilaisuuden tullen muukin ruoka, kuten ihmisten ruoantähteet. Lokit käyvät joskus jopa hyvin röyhkeiksi meren rannoilla ihmisten ottaessa aurinkoa ja syöttäessä lokkeja. Lokit ovat fiksuja otuksia, mutta tämä video saattaa näyttää toisin.

Tällä hauskalla alla olevalla videolla näemme, kuinka kaksi lokkia seisovat löytämänsä peilin edessä. Lokit ihmettelevät omia peilikuviaan, eivätkä selkeästi ole niitä aikaisemmin nähneet. Lokit puhuvat peilikuvilleen, aivan kuin kysellen, että mitä täällä oikein tapahtuu. Toinen lokki koputta nokallaankin peiliin kuin kokeillen, että onko tämä komea kaveri peilissä ihan oikea lintu.

- ILMOITUS -


Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun