Lähde:Youtube

Tältä näyttää, kun naamassa on kirjaimellisesti puoli kiloa meikkiä – huh!

Sosiaalisessa mediassa leviää jatkuvasti erilaisia meikkihaasteita. Youtube on myös täynnä erilaisia meikkioppaita kauniiseen iltameikkiin, päivämeikkiin ja vaikka mihin muuhun. Mutta kuinka moni yrittää tehdä jotain aivan päinvastaista?

Olet varmasti kuullut monesti sanottavan ”tuolla naisella on varmasti puoli kiloa meikkiä kasvoillaan”? Varmasti monesti. Tällä kertaa eräs meikkikanavan omistaja sanoo laittavansa kirjaimellisesti puoli kiloa meikkiä kasvoilleen. Ja niin hän sitten tekikin.

Rachel mittaa erilaisia meikkejä kuppeihin puolen kilon verran. Rachelin ilmeestäkin jo näkee, että hän ei oikein pidä tästä ideasta ja kysyykin itseltään, että mihin hän oikein ryhtyi. Hän kuitenkin alkaa levittää meikkiä kasvoilleen varmoin ottein. Meikin levityksessä kestää niin kauan, että Rachelin piti jopa pitää ruokatauko.

- ILMOITUS -


Hyvin kauan kestäneen meikkituokin jälkeen Rachelilla on kasvoillaan puoli kiloa meikkiä ja hän sanoo, että hänen kasvoihinsa sattuu. Videon lopussa voimme nähdäkin, että Rachelin kasvot eivät takuulla hengitä lainkaan kaiken meikin alla.

Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun