Lähde:Youtube

Tämä 101-vuotias tatuoija on ainoa laatuaan maailmassa – katso upea video!

JAA

Tatuoinneista on tullut suuri muotivillitys ja monet hankkivat tatuointeja. Jotkut ovat jopa vieneet tatuoinnit niin pitkälle, että he tatuoivat koko kehonsa. Mutta tiesitkö, että ennen aikaan ainoa kerta, jolloin mies sai tatuoinnin, oli toisen ihmisen tappamisen jälkeen. Nykyään tatuointeja saa ja voi ottaa ihan kuka tahansa. Tämä 101-vuotias nainen kuitenkin kantaa mukanaan tuhatvuotista perinnettä.

Whang-Od on 101-vuotias filippiiniläisnainen, joka on mamabatok. Toisin sanoen tatuointiartisti. Hän tekee tatuointeja käyttäen kahvipuun oksaa vasarana ja hedelmäpensaan piikkejö neuloina. Musteena hän käyttää hiiltä. Tämä tapa tatuoida on jo tuhansia vuosia vanha, mutta Whang-Od on ainoa laatuaan enää maailmassa.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Nainen on kuitenkin alkanut opettaa veljentytärtään tatuoimaan, jotta tämä perinne jatkuisi vielä hänen kuolemansa jälkeenkin. Naisen luo matkustaa vuosittain tuhansia turisteja ympäri maailmaa ottaakseen yhden naisen upeista tatuoinneista. Naisen oma ihokin on tatuoitu lähes kokonaan.

Ottaisitko sinä tällaisen tatuoinnin?

Katso upea video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliKoulubussista asunnoksi – perhe asuu bussissa!
Seuraava artikkeliNämä kuvat mykistävät! – Hipovat jo täydellisyyttä!!