Lähde:Youtube


Tämä 12-vuotias vatsastapuhuja voitti America’s Got Talentin – hän saa sinut putoamaan tuolilta!

Vatsastapuhuminen on oikea taitolaji, jonka vain muutamat taitavat kunnolla. 12-vuotias Darcy Lynne kuitenkin osaa sen niin hienosti, että hän voitti America’s Got Talentin ja lisäksi miljoona dollaria.

Darcyn nuket, Oscar -hiiri ja Petunia -jänis viihdyttävät lavalla. Tämä video on viihdyttävä kaiken ikäisille! Ohjelman finaalissa Darcy haluaa laulaa Beatlesin kappaleen “With a little help from my friends”. Nuket eivät kuitenkaan osaa päättää, kuka sen saa laulaa. Nuket päätyvät kinastelemaan tästä ja tulevat lopputulokseen: nuket laulavat ja Darcy on hiljaa vieressä.

Numero on uskomattoman hieno ja viihdyttävä, ja jopa jurona tunnettu Simon Cowell hymyilee. Darcyn suu ei liiku ollenkaan, ja laulaminenkin on ensiluokkaista. Darcy on todella lahjakas!

- ILMOITUS -


Tyra Banks ilmoitti voittajan lavalla, ja Darcy voitti 52 miljoonalla äänellä. Hän sanoo, ettei voinut uskoa sitä todeksi. Toiseksi tuli 10-vuotias laulaja Angelica Hale. Darcy sanoo, että vatsastapuhuja Terry Fator, joka voitti 2. tuotantokauden, on hänen idolinsa.

Katso hulvaton esitys alta ja jaa kavereille! Tämä video saa sinutkin takuulla nauramaan!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=210&v=8ropWor8aAM

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun