Lähde:Youtube

Tämä 3-vuotias tyttö laulaa Disneyn ”Pieni Merenneito”-kappaleen – sydäntälämmittävää!

Olemme tavanneet vuosien varrella monia pieniä lapsia, jotka yllättävät meidät uskomattomilla taidoillaan. Olemme tavanneet muun muassa Heavenly Joyn, joka tanssi steppiä laulaessaan. Tällä kertaa tapaamme 3-vuotiaan Clairen. 

Little Big Shots on amerikkalainen televisiosarja, jossa pienet ihmisenalut voivat näyttää taitojaan. Tällä kertaa näemme Clairen, 3-vuotiaan tytön, joka on yksi maailman ihanimmista ja suloisimmista pienistä laulajista.

Näemme videolta, kuinka Claire seisoo lavalla kauniissa mekossa hieman ujona, valmistautuen suoritukseensa. Kun musiikki alkaa, Claire alkaa laulaa tottuneesti Disneyn ”Pieni Merenneito” -kappaletta. Vaikka Clairesta huomaa selvästi, että häntä vähän ujostuttaa suuren yleisön edessä, se ei hidasta hänen esitystään ollenkaan.

- ILMOITUS -


Claire laulaa koko kappaleen suorastaan aikuisen ammattitaidolla. Claire on aivan kuin merenneito itsekin, ihanassa mekossaan ja taustalla näkyvien kuplien siivittämänä. Kun kappale loppuu, Steve Harvey astuu lavalle ja ottaa Clairen syliinsä. Claire näyttää olevan selvästi tyytyväinen suoritukseensa.

Katso ihana sydäntälämmittävä video alta ja jaa kavereille!

https://www.youtube.com/watch?v=-Nz5_uouZKc

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun