Lähde:Youtube

Tämä kissa näyttää aivan perunalta – katso suloinen video!

Kissat ovat suloisia jo sellaisenaan, mutta tämä on jotain uskomattoman suloista. Kissat jaksavat piristää omistajiensa päivää huolimatta siitä, että ne ovat melkoisen itsepäisiä ja itsekeskeisiä otuksia. Tämä kissa tosin on niin suloinen, ettemme voi kuin sanoa ”awww”!

Tämä pieni kissa syntyi hieman vääränlaisilla jaloilla varustettuna. Sen jalat ovat hyvin lyhyet ja sen selkärankakaan ei ole oikein muodostunut. Sen omistaja kuitenkin vei Potaton leikkaukseen ja varmisti, että se sai kaikki mahdollisuudet hyvään elämään. Potato selvisikin leikkauksesta kunnialla ja nyt se on talon kunkku.

Potaton kanssa samassa talossa asuu kaksi muuta kissaa, jotka pitävät huolen tästä pienestä perunasta. Ne leikkivät sen kanssa ja juoksevat ympäri taloa, ja odottavat, että Potato pienine jalkoineen saa ne kiinni ennen kuin ne jatkavat matkaansa.

- ILMOITUS -


Potato juoksee ympäri taloa näyttäen aivan perunalta, pupulta tai ylikasvaneelta hiireltä. Se on suloista katseltavaa etenkin, kun tiedämme, että Potato on onnellinen ja hyvissä ja hoitavissa käsissä!

Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun