Lähde:Youtube


Tämä koira ei anna omistajansa treenata – katso hulvaton video!

Koirat rakastavat ihmisiään ja ovat mieluusti heitä lähellä koko ajan – olit sitten vessassa tai vaikka keskellä omaa treeniäsi. Kaikki koiran omistavat ihmiste tietävät, että lattialla ei voi tehdä mitään – ei urheilla, ei tehdä palapeliä eikä lukea. 

Koirat haluavat olla ihmistensä vieressä jatkuvasti. Ne makaavat mielellään lattialla, sohvalla tai sängyllä ihmistensä vieressä ja pitävät heille seuraa. Koirat ovatkin mitä ihanimpia ja lojaaleimpia lemmikkejä! Koirien rakkaus on loppumatonta ja ne ovat aina päivän piristys, oli päivä sitten millainen tahansa.

Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka erään kultaisen noutajan omistaja yrittää urheilla tehden punnerruksia lattialla. Avainsanana on ”yrittää”, sillä hänen punnertaessaan, koira tulee hänen luokseen ja nappaa hänen päässään olevan pannan pois. Koira jopa lisää vaikeusasetta hänen treeniinsä astumalla hänen selkänsä päälle. Omistaja ei ole moksiskaan vaan jatkaa punnertamistaan tottuneesti. Ilmeisesti tätä tapahtuu hieman useamminkin, ja hän on jo tottunut siihen.

- ILMOITUS -


Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun