Lähde:Youtube


Tämä koira haluaa pusuja! Katso, miten se pyytää niitä!

Koirat haluavat rakkautta aivan samalla tavalla kuin ihmisetkin. Eläimet rakastavat omia omistajiaan ja ne haluavat hellyyttä ja huolenpitoa jatkuvasti. Toiset pitävät hellyydestä hieman enemmän kuin toiset. Tämä koira on esimerkki lemmikistä, joka haluaa jatkuvasti rakkautta.

Ihmiset pitävät myös omien lemmikkiensä kanssa halailusta. Monille on jopa kehittynyt pieni iltarutiini, kuten näille kahdelle alla olevalla videolla nähtävälle koiralle ja sen omistajalle. Emme voi olla hymyilemättä tälle.

Tällä suloisella videolla näemme bulldogin ja sen omistajan, jotka makaavat sängyllä ja halivat toisiaan. Omistaja pusuttelee koiraa, ja koira selvästi nauttii siitä. Kun omistaja lopettaa koiran pusuttelun, se laittaa tassunsa omistajan naamalle. Omistaja pusuttelee sitä uudestaan ja koira on tyytyväinen. Kun hän taas lopettaa, koira laittaa tassunsa uudestaan hänen naamalleen.

- ILMOITUS -


Tällainen suloisuus on suorastaan sydäntälämmittävää! Koira selvästi rakastaa hemmottelua, rakkautta ja halailua. Onneksi se myös saa sitä omistajaltaan kotona!

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun