Lähde:Youtube


Tämä koira on mitä suurin diiva! Katso ihana video Saltystä!

Koirat ovat hyvin älykkäitä otuksia, joita ei kuitenkaan aina kohdella tavalla, jonka ne ansaitsevat. Ympäri maailmaa koiria käytetään erilaisissa töissä, kuten pelastuksessa, pommikoirina ja avustuskoirina. Monet koirat pitävät tästä työstä. 

Tällä alla olevalla videolla tapaamme kuitenkin vinttikoiran nimeltään Salty, joka oli aikoinaan vinttikoirakilpailuissa. Tämän jälkeen Saltyä käytettiin kasvatukseen, eikä pieni koira pitänyt näistä töistä ollenkaan. Onneksi se kuitenkin adoptoitiin ihanan brittiperheen ansiosta.

Nyt Salty on hyvin rakastettu, ja siitä on tullut hemmotellussa kodissa varsinainen diiva. Se kieltäytyy menemästä nukkumaan, jos sen tyyny ei ole suorassa. Se vain seisoo makuuhuoneen ovella ja katsoo vanhempiaan odottavasti. Lisäksi Salty haluaa matkustaa junalla ainakin kerran viikossa, ja se suuttuu, jos se ei saa tehdä niin. Saltyllä on myös ihana tapa kalisuttaa hampaitaan silloin, kun se on onnellinen tai odottaa ruokaansa. Saltyn vanhemmat sanovat, että koira on enemmän ihminen, kuin se on koira!

- ILMOITUS -


Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun