Lähde:Youtube


Tämä koira osaa esittää kuollutta – mutta hyvin dramaattisella tavalla!

Koirat oppivat uskomattomai temppuja hyvin nopeasti. Koska koirat ovat hyvin älykkäitä, niitä käytetään avustamaan ihmisiä monissa eri tilanteissa, esimerkiksi pommikoirina, opaskoirina ja huumekoirina. Koirat opettelevat temppuja mielellään – saavathan ne siitä palkkioksi herkkuja!

Koirat voivat oppia mitä uskomattomimpia temppuja. Olemme nähneet esimerkiksi koiran, joka osaa hakea postin postilaatikosta, tuoda omistajalleen vessapaperia ja jopa avata jääkaapin oven. Tällä kertaa tapaamme saksanpaimenkoira Samin, joka osaa leikkiä kuollutta – hyvin dramaattisella tavalla.

Tällä hauskalla videolla näemme, kuinka Samin omistaja kysyy koiralta, haluaako tämä herkkuja. Omistaja pyytää Samia istumaan, jonka jälkeen omistaja sanoo ”bang!” ja koira vinkaisee ja pyörähtää ympäri kaatuen lattialle aivan kuin kuolleena. Tämä esitys on varsinaisen dramaattinen ja erittäin taidokas. Sam sai kuin saikin herkkunsa, ja voimme vain ihmetellä, miten Sam on oppinut tämän hienon tempun. Monet koirat eivät näin dramaattisesti osaisi leikkiä kuollutta.

- ILMOITUS -


Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun