Lähde:Youtube

Tämä koira osaa matematiikkaa! Uskomaton video!

Koirat ovat tunnetusti hyvin viisaita eläimiä. Koirat auttavat ihmisiä päivittäin erilaisissa askareissa, kuten toimivat opaskoirina, huumekoirina ja pommikoirina. Ne voivat oppia hyvin nopeasti vaikeitakin temppuja. Mutta kuinka monta kertaa olet nähnyt koiran, joka osaa laskea?

Vaikka koirat voivat oppia haistamaan heroiinin ja kokaiinin, ohjaamaan sokeita, aistimaan kohtauksia ja vaikka mitä, kuinka monta kertaa olet nähnyt koiran, joka osaa oikeasti laskea? Tässäpä vasta ihme!

Tällä alla olevalla videolla näemme koiranpennun, joka on oppinut laskemaan. Sen omistaja aloittaa näyttämällä sille tavallisia numeroita, ja pyytää sitä vastaamaan. Koira haukkuu tottelevaisesti numerot. Tässä vaiheessa emme ole vielä kovin hämmästyneitä, mutta omistajan ottaessa esille kortit, joissa on laskutoimituksia ilman vastauksia, homma käy mielenkiintoiseksi. Tämä pieni pentu osaa plussata, miinustaa, kertoa ja jakaa! Mutta eipä siinäkään vielä kaikki, sillä näemme jopa pennun toimittavan oikean vastaukset 36:n neliöjuureen. Osaako sinun koirasi tämän?

- ILMOITUS -


Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun