Lähde:Youtube


Tämä kultainennoutaja laulaa pikkutytön huilunsoiton tahtiin – katso suloinen video!

Koiran ovat fiksuja eläimiä, jotka oppivat uusia asioita helposti. Ne voivat oppia jopa kuuntelemaan musiikkia, laulamaan omalla koiramaisella tavallaan kuullessaan musiikkia – kuten tämä videolla nähtävä suloinen kultainennoutaja on tehnyt.

Musiikki vaikuttaa meihin kaikkiin rauhoittavalla tavalla. Musiikki vaikuttaa lasten kasvamiseen ja oppimiseen ja rahoittaa ja rentouttaa aikuisia. Mutta musiikki vaikuttaa myös eläinten psyykeeseen – esimerkiksi lehmät tuottavat maitoa paremmin kuunnellessaan klassista musiikkia. Mutta miten ihanat omat koiramme reagoivat?

Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka musiikki voi vaikuttaa koiriin. Pieni tyttö istuu sohvalla soittamassa huiluaan, kultaisennoutajan istuessa hänen vieressään kuuntelemassa. Ilmeisesti koiralla on musikaalisia lahjakkuuksia, tai se vain todella pitää tytön soittamisesta, sillä se alkaa laulaa musiikin tahtiin. Eihän se tietenkään sanoja osaa, mutta pientä, suloista haukuntaa ja ulvomista on kuultavissa. Koira on selvästi keskittynyt kuuntelemaan tytön huilunsoittoa!

- ILMOITUS -


Reagoivatko sinun lemmikkisi musiikkiin?

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun