Lähde:Youtube


Tämä mies haluaa olla sukupuoleton alien – mitä ihmettä?

Sukupuolenvaihdosleikkauksista ja muista kauneusleikkauksista ja operaatioista on tullut hyvin yleisiä viime vuosina. LGTBQ -yhteisöstä on tullut yhä suurempi ja hyväksytympi viimeisen vuosikymmenen aikana. Mutta tällä kertaa näemme jotain sellaista, mitä emme ole aikaisemmin nähneet.

Vinny on 23-vuotias mies, joka on päättänyt tulla sukupuolettomaksi alieniksi. Hän sanoo, ettei oikein koskaan tuntunut kuuluvansa homoyheteisöön eikä mihinkään muuhunkaan, vaan hän haluaa olla täysin sukupuoleton.

Tällä alla olevalla videolla näemme haastattelun Vinnyn kanssa. Hänellä on moniväriset hiukset, hänen pupillinsa ovat superlaajat ja hän on tehny erilaisia leikkauksia kasvoihinsa. Hän sanoo haluavansa poistaa kokonaan sukupuolielimensä, nänninsä ja jopa napansa. Hän haluaa täydellisen sci-fi lookin.

- ILMOITUS -


Tällaista ei ole koskaan tehty, ja monet lääkärit ovatkin kieltäytyneet tekemästä tätä leikkausta hänelle. Vaihtoehtona on Thaimaa, mutta Vinny ei ole vielä varma, lähteekö hän sinne. Lääkärit kyseenalaistavat tätä päätöstä, mutta Vinny on varma itsestään.

Katso Vinnyn haastattelu alta ja jaa video kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun