Lähde:Youtube

Tämä mies tekee banaanitaidetta! Näitä ei kehtaa syödä!

Ruokataiteesta on viime vuosina tullut erittäin suuri hitti. Viime aikoina on avautunut paljon erilaisia kahviloita ja ravintoloita, joissa ruokataiteen puolesta ei ole ujosteltu ollenkaan. Ruoasta voi saada aikaan melkoisen upeaa taidetta. Jopa banaaneista voi saada irti taidetta!

Voisitko uskoa, että jopa hedelmistä voi saada aikaan hienoa taidetta? Kahvitaide on melkoisen upeaa, ja olemme nähneet jopa vessa-aiheisia ruoka-annoksia. Mutta banaanitaide on jo jotain hyvin erikoista ja ihmeellistä.

Tällä alla olevalla hienolla videolla näemme miehen, joka todellakin käyttää mielikuvitustaan banaanitaidetta tehdessään. Hän katsoo banaaneja aivan uudella tavalla. Hän ostaa baanit tuoreena ja alkaa piirtää niiden virheettömiin kuoriin. Kun taide on valmista ja hän on ottanut niistä kuvia, hän syö taideteoksensa. Tämä taide on jotain hyvin erikoislaatuista!

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Näemme esimerkiksi Salvador Dalin, mustekalan, laiskiaisen ja vaikka mitä muita hassuja teoksia. Näille hienoille kuvioille ei voi olla hymyilemättä!

Katso mieletön video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun