Lähde:Youtube


Tämä mikro-mini kissa oli vain kynsilakkapullon kokoinen syntyessään – katso sen tarina!

Kaikki eivät aina synny samanlaisina. Eivät eläimetkään. Ja kun eläinmaailmassa syntyy erilaisia pikkuisia, ne usein tarvitsevat ihmisten rakkauta, huomiota ja hoitoa. Onneksi maailmassa on sellaisiakin ihmisiä, jotka mielellään pitävät hyvää huolta eläimistä – vaikka ne sitten olisivat hieman erilaisiakin.

Tällä kertaa näemme tarinan pienestä kissan pennusta, joka syntyi aivan liian pienenä muihin poikasiin nähden. Ei ollut varmuutta siitä, eläisikö Thumbelinaksi nimetty pieni poikanen pitkään. Rachel kuitenkin astui kuvaan ja otti hoitaakseen koko pesueen.

Pieni Thumbelina oli vain kynsilakkapullon kokoinen syntyessään. Se oli paljon pienempi kuin yksikään toinen pentu. Vasta kolme kuukautta vanhana se alkoi kasvaa suolakurkkua suuremmaksi. Rachelin hyvässä hoivassa Lina alkoi pikku hiljaa voida paremmin ja tulla terveemmäksi. Lina on nyt valmis adoptoitavaksi. Se on urhea pieni kissa, joka yrittää aina uudelleen ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Se tarvitsee itselleen rakastavan ja ymmärtävän kodin.

- ILMOITUS -


Katso ihana video Linasta alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun