Lähde:Youtube

Tämä nainen elää täysin ilman jätettä ja roskaa. Katso miten!

Jokainen, tai näemmä lähes jokainen, meistä tuottaa jätettä ja roskaa joka päivä. Jätteen määrä on aivan tolkuton, kuten voimme nähdä kaatopaikoilta, ympäristostämme ja jopa mereeä ajelehtivista jätelautoista.

Tämä nainen on kuitenkin tehnyt mitä ihmeellisemmän teon. Hän elää täysin ilman roskaa ja jätettä. Lauren Singer on keksinyt keinoja, joilla hän voi olla täysin ympäristoystävällinen. Kahden vuoden aikana hän on tuottanyt yhden purkillisen verran roskaa.

Kaikki alkoi siitä, kun hän kouluaikoinaan opiskeli egologiaa. Eräänä päivänä hän tuli kotiin ja huomasi, että kaikki hänen jääkaapissaan oli kääritty muoviin. Hän ei halunnu elää hyprokraattina, joten hän aloitti muutokset. Monet kysyvätkin häneltä, miten ihmeessä hän onnistuu tässä.

- ILMOITUS -


Hän tekee hammastahnansa ja deodoranttinsa itse, käyttää kuukausikuppia tampoonien sijaan, ei käytä muovipusseja kauppaan lähtiessään vaan kangaskasseja sekä ostaa suuriä eriä kerralla. Alkoholin hän hakee paikallisesta baarista ja laittaa oluen lasipulloon. Tämä on hyvin ihailtavaa, ja meidän pitäisi kaikkien pyrkiä tähän ainakin jollain tasolla.

Katso video alta!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun