Lähde:Youtube


Tämä nainen on kihloissa kummituksen kanssa!

Monet ihmiset uskovat kummituksiin. Etenkin Halloweenin aikaan kummitusten ja muiden henkien uskotaan tulevan maan päälle. Jotkut jopa väittävät näkevänsä kummituksia ja jotkut jopa kutsuvat henkiä ja kummituksia luokseen. Tämä nainen kuitenkin on nyt kihlattuna kummitukseen.

Amethyst Realm on 30-vuotias nainen, joka on kotoisin Englannista. Hän tutkii henkiä ja kummituksia. Hän sanoo, että on harrastanut seksiä jopa 20 kummituksen kanssa. Hän siis uskoo henkien olemassa oloon maan päällä. Eräänä päivänä hänen vieraillessaan Australiassa hän kuitenkin tapasi sielunkumppaninsa.

Amethyst tapasi sielunkumppaninsa ollessaan vaelluksella Australian luonnossa. Yhtäkkiä hän tunsi olevansa hengen läheisyydessä. Naisen mukaan kipinät sinkoilivat ja hän oli varma, että tämä oli rakkautta. Hän kuitenkin oli pettynyt, koska yleensä henget pysyvät paikoillaan, ja hän itse lähti kohti Englantia.

- ILMOITUS -


Lentokoneessa hän kuitenkin sai tuntemuksen takaisin ja tiesi, että henki oli hänen luonaan. Henki matkusti hänen vieressään lentokoneessa koko matkan takaisin Englantiin ja nyt he ovat kihloissa. Hän jopa haluaisi saada lapsen tämän hengen kanssa.

Katso Amethystin koko tarina alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun