Lähde:Youtube


Tämä nainen on leijonalauman kuningatar – uskomaton side leijoniin!

Ei ole tavatonta nähdä tilanteita, joissa suuret kissaeläimet ovat ystävällisiä hoitajiaan kohtaan. Joskus jo pentuina hoitajilleen tulleet suuret kissaeläimet oppivat luottamaan hoitajiin, ja he voivat vielä eläinten aikuistuttuakin päästä niitä lähelle. 

Tästä on ollut paljon keskustelua ammattilaisten kesken, ja osa sanoo, ettei se koskaan ole turvallista. Tämä videolla esiintyvä nainen voisi kuitenkin väittää toisin.

Eräässä yksityisesti omistetussa villieläinpuistossa Etelä-Afrikassa, leijonien hoitaja on päässyt tutustumaan leijoniin hyvin läheisesti. Or Lazmi on tuntenut nämä videolla esiintyvät 4 leijonaa jo ihan pennusta saakka, joten ne näkevät hänet lauman johtajana. Videolla nähdäänkin, kuinka nämä suuret kissaeläimet antavat Orin tulla pusutteluetäisyydelle ja paijata niitä aivan kuin kotikissoja.

- ILMOITUS -


Videolla toimittaja haastattelee Oria, ja toimittaja ja hänen kuvaustoverinsa kävelevät hitaasi kohti leijonia. Or on kuitenkin varma, etteivät nämä 4 leijonaa vahingoittaisi ihmisiä. Tämä on melkoisen uniikki tilanne, ja todellakin näkemisen arvoinen tapahtuma!

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun