Lähde:Youtube

Tämä pariskunta elää 1800-luvulla – melkoinen harppaus ajassa takaisin päin!

Menneisyys kiinnostaa varmasti monia. Vanhan ajan keksinnöt, muoti ja tavat ovat muokanneet nykypäivän sellaiseksi, kuin mitä se on tänä päivänä. Harva kuitenkaan vielä vuonna 2019 elää menneisyydessä, mutta tämä pariskunta on hieman erilainen. He nimittäin elävät 1800-luvulla.

Tämä kaksikko elää viktoriaanisella aikakaudella. Heillä on oma asunto sähköineen ja kaikkineen, mutta he elävät samaan tapaan, kuin he eläisivät 1800-luvulla. He pitävät päällään vaatteita, joita tuohon aikaan pidettiin. He myös kokkaavat ruokaa puuhellalla ja käyttävät keittiössä 1800-luvulta tuttuja välineitä. He myös pyöräilevät paikasta paikkaan ja mies jopa omistaa todella suurella eturenkaalla varustetun polkupyörän.

Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka tämä mielenkiintoinen pariskunta elää. Heidän koko elämänsä pyörii 1800-luvun ympärillä. Jopa heidän työnsä on aivan kuin suoraan viktoriaaniselta aikakaudelta: mies on töissä kirjastossa ja nainen on ammatiltaan kirjoittaja. He sanovat, etteivät kaipaa lainkaan moderneja laitteita: heillä ei ole kännyköitä eikä televisiota tai tietokoneita.

- ILMOITUS -


Katso mielenkiintoinen tarina alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun