Lähde:Youtube

Tämä pieni pentu on maailman suurin taistelija! Katso ihana tarina!

Eläimiä rakastavat ihmiset usein rakastavat niitä aivan koko sydämellään. Tämä tarina, joka Hankin ja Hannahin välillä tapahtui, on mitä uskomattomin selviytymistarina. Pieni kissanpentu on motivaatio meille kaikille. 

Hank on pieni kissanpentu, joka jätettiin eläinkauppa Petcon ulkopuolelle USA:ssa pienessä pahvilaatikossa. Eläinkaupan työntekijät toivat Hankin sisälle ja huomasivat, että pienellä pennulla oli paljon ongelmia. Ensinnäkin pentu oli täynnä kirppuja. He pesivät pennun ja kampasivat sen turkin, yrittäen poistaa kaikki kirpun pennun turkista.

Tämän lisäksi pennulla oli muitakin ongelmia, esimerkiksi silmätulehdus, joka alkoi ennen, kuin pentu edes avasi silmiään ensimmäistä kertaa. Pentu oli lisäksi hyvin nälkäinen. Pieni pentu oli kuitenkin taistelija, ja selvisi näistä pienistä kuopista ja pääsi sijaiskotiin. Sijaiskodissa Hannah piti huolta Hankista.

- ILMOITUS -


Eräänä päivänä Hannah huomasi Hankin käyttäytyvän kummallisesti. Pienten tutkimusten jälkeen he huomasivat, että kissalla oli paha Parvo-tulehdus. Parvo tappaa noin 90% pienistä kissanpennuista, jotka saavat sen.

Hannah taisteli Hankin rinnalla virusta vastaan, kirjoittaen uskomattomia muistiinpanoja kaikesta, mitä Hank kävi läpi. Pitkän taistelun jälkeen, Hank vihdoin teki yhden ulosteen, joka oli normaali. Hannah oli onnellinen ja toivokas Hankin parantumisesta.

Katso uskomaton video Hankin taistelusta alta!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun