Lähde:Youtube

Tämä video kertoo, miksi jokaisella pitäisi olla oma mäyris!

Koirat ovat ihania yleensäkin, mutta mäyräkoirat ovat ihan omaa laatuaan. Nämä pienet makkarakoirat lyhyine jalkoineen ovat jotain todella suloista. Ne ovat söpöjä pieniä koiria, jotka päätyvät kaikenlaisiin pinteisiin ja kiperiin tilanteisiin. Tällä videolla näemme mäyriksiä, jotka näyttävät maailmalle, miksi ihan jokaisella pitäisi olla oma mäyris.

Mäyräkoirat ovat yleensä ystävällisiä ja sopivat jopa lapsiperheisiin. Ne ovat niin pieniä, että ne voi nostaa syliin ja niitä voi kantaa edestakaisin. Kuitenkin pienien ja lyhyiden jalkojensa takia ne eivät voi hyppiä esimerkiksi sohvalle, vaan ne pitää nostaa. Ne osaavat hymyilyttää ja piristää ihan jokaisen päivää.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Tällä alla olevalla videolla näemme minuuttitolkulla ihaniä mäyriksiä. Ensimmäiselle käy pieni sunnittelumoka, ja toinen jää kiinni paidan hihaan. Emme voi olla hymyilemättä tällaisille suloisille mokille! Näemme myös erään todella taidokkaan kaverin, joka osaa kiivetä seinää pitkin ja ylittää korkean puuaidan. Varoitus: tämä video saattaa saada sinutkin haluamaan oman mäyrkiksen.

Katso söpö video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun