Lähde:Youtube

Tämän koiran hassu haukunta toi sille uuden kodin – katso video hupsusta koirasta!

On hienoa, että on olemassa järjestöjä, jotka ottavat vastaan koiria ja kissoja, joiden omistajat ovat hylänneet ne. Nämä järjestöt etsivät sitten uudet kodit näille hylätyille lemmikeille. Joskus kuitenkin eläinten erilaisuus voi estää niitä tulemasta adoptoiduiksi. 

Monet haluavat itselleen ne normaalit koirat ja kissat. Tällöin esimerkiksi sokeat, kuurot, jalattomat tai muuten vammautuneet lemmikit jäävät eläinsuojaan itsekseen hyvin pitkäksi aikaa. Tällä kertaa kävi onneksi juuri päinvastoin.

Dennis on musta koira, jolla on hyvin kummallinen haukunta. Se kuulostaa aivan hylkeeltä. Drew on mies, joka eräänä päivänä päätti adoptoida koiran. Hän näki Denniksen eläinsuojassa ja halusi sen heti. Joku oli kuitenkin jo päättänyt adoptoida sen. Drew oli tästä hyvin suruissaan, joten hän pyysi saada huolehtia koirasta siihen saakka, kunnes se menisi uusille omistajilleen. Drew ja Dennis kuitenkin tulivat niin läheisiksi, että Drew rukoili uusia omistajia antamaan koiran hänelle.

- ILMOITUS -


Tämä hupsu koira kuulostaa hylkeeltä ja haukkuu puolen tunnin välein. Se vikisee ja päästelee mitä hassuimpia ääniä aina silloin, kun se haluaa kommunikoida.

Katso hassu video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun