Lähde:Youtube

Tämän takia silloissa on painoraja – bussi uhmasi!

Monille silloille on asetettu painoraja ja korkeusraja ihan syystä. Aina sillin tällöin nähdään kuitenkin sellaisia kuskeja, jotka eivät ole välittäneet korkeusrajasta, ja ne ovat pamauttaneet tunnelin tai sillan kattoon. Tällä kertaa näemme kuitenkin, mitä tapahtuu silloinn, kun uhmataan painorajaa.

Tällä alla olevalla huimalla ja hieman pelottavallakin videolla näemme, kuinka suuri bussi on päättänyt uhmata sillan painorajaa. Tämän videon on tallentanut eräs ohikulkija kavereineen, ja voimme jopa kuulla heidänkin oleva hieman huolissaan tämän kuskin toimista.

Tämä kuljettaja hetkeäkään epäröimättä kääntää bussin sillalle. Heti bussin painon ollessa sillalla täysin, sillan pohja alkaa taipua. Pohja taipuu bussin mukana koko sen kulkeman matkan sillan päästä päähän. Keskellä siltaa luulemme sen jo sortuvan, sillä niin paljon silta taipuu bussin painon alla.

- ILMOITUS -


Eräs auto tööttäilee bussille taustalla, joko varoittaakseen tai kertoakseen, että nyt on kyseessä kyllä yksi välinpitämättömimmistä kuljettajista konsanaan.

Katso huima video alta, jaa kavereille, äläkä itse uhmaa painorajaa!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun