Lähde:Youtube


Tarvitsetko kokeeseen lunttilapun? Tässä on lunttilappujen kuningas!

Lunttaaminen kokeiden aikana ei ole hyväksi omalle oppimiselle. Lunttilappujen kirjoittaminen on kuitenkin ollut jo aina koulukäynnin alkamisesta saakka universaali asia, jota kokeillaan ympäri maailmaa. Opettajista on kuitenkin tullut ajan myötä melko hyviä spottaamaan lunttilaput.

Lunttuilappujen kirjoittamisessa ja niiden piilottamisessa on käytetty hyvin paljon mielikuvitusta. Lunttilappuja on laitettu terottimiin, niitä on kirjoitettu omaan käteen ja jopa pulpettiin itsessään. Eräs tyttö keksi kirjoittaa lunttilapun reiteensä oman hameensa alle niin, ettei opettaja voisi pyytää häntä nostamaan hameen helmaa, jos hän jäisi kiinni. Melko ovelaa.

Tällä kertaa näemme lunttilapun kingin. Videolla näemme ihan tavalliselta näyttävän pyyhekumin. Kun mies avaa pyyhekumia ympäröivän etiketin, sen alta paljastuu huima määrä lunttilappuja. Tuohon lunttilappuun olisi voinut kirjoittaa vaikka koko kokeen vastaukset! Vaikka luntti onkin melkoisen mojova, sitä voi olla hankala käyttää kokeen aikana huomaamatta. Mutta tämän enempaa lunttitietoa tuskin kukaan saa vietyä tunnille!

- ILMOITUS -


Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun