Lähde:Youtube


Tässä aikuisten ”pallomeri” – oluttölkkejä täynnä!

Kaikkea sitä keksitäänkin! Kun on lapsi, niin haluaa kasvaa aikuiseksi, jotta voi tehdä mitä haluaa ja syödä jätskiä aamupalaksi. Hyvinpä lapset ymmärtävät sen, että aikuisena voi todellakin tehdä ihan mitä sielu sietää. Hölmöjäkin asioita.

Lapsille on olemassa paljon leikkipuistoa, eläintarhoja ja vaikka pallomeriäkin. Mutta missä on aikuisten leikkipuisto? Aikuisten leikkipuisto taitaa olla Las Vegas. Entäs pallomeri? Tämä kaveri näyttää mallia.

Tällä alla olevalla videolla näemme varaston, jonne on rakennettu jotain hyvin mielenkiintoista. Varastossa nimittäin on suuri ”allas”, joka on täytetty kokonaan VB -oluen tyhjillä tölkeillä. Tölkkejä on näystä päätellen kymmeniä tuhansia, ja tämä fiksu kaveri on päättänyt hypätä niiden sekaan kuin pallomereen konsanaan. Mies näyttää olevan oikein onnellisena tölkkien seassa, tosin sitä video ei paljasta, kuinka puhtaita tölkit loppupeleissä olivatkaan. Saattoi olla melko tahmeat oltavat uimareissun jälkeen! Uisitko itse tällaisessa aikuisten pallomeressä?

- ILMOITUS -


Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun