Lähde:Youtube


Tässä on Sirin oikea ääni!

Jokainen tuntee Sirin. Siri on Applen henkilökohtainen assistentti, joka voi vastata kysymyksiin, tehdä muistiinpanoja, soittaa puheluita ja tekstata. Monet ovat varmasti joskus miettineet, että miltä Sirin ääni oikeasti näyttää ja kuulostaa.

Tällä alla olevalla videolla näemme Susan Bennettin – Sirin oikean äänen. Susan aloitti Sirin äänien nauhoittamisen jo vuonna 2005, eikä hänellä ollut vielä silloin hajuakaan siitä, että mihin hänen ääntään käytettäisiin. Susan sanoo, että oli todellakin yllätys kuulla oma ääni puhelimesta, jonka kanssa voi ylläpitää keskustelua.

Susan ei kuitenkaan ole uusi vokaalinäyttelyn saralla. Susan aloitti uransa erittäin nuorena, nauhoittaen äänen Tillieen. Tillie oli maailman ensimmäinen automaatti. Sen lisäksi Susan on nauhoittanut esimerkiksi kuulutuksia lentoyhtiöille, kuten Deltalle.

- ILMOITUS -


Hän sanoo, että vaikka hänellä on kokemusta äänittämisestä paljonkin, oli kummallista kuulla oma ääni puhelimesta. Nykyään hän voi kuulla omaa ääntään paitsi Sirinä, myös navigaattoreiden äänenä.

Katso video oikeasta elävästä Siristä alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun