Tässä on uusi oikean elämän Barbie – miltä näyttää?

Kauneusleikkaukset ovat tulleet vuosi vuodelta yleisemmiksi ympäri maailmaa. Enää ei ole tavatonta tehdä rintojen suurennusleikkaus tai laitattaa peppuilmpantit. Myös Botoxin käyttäminen, kylkiluiden poistaminen ja muut leikkaukset alkavat olla nykypäivää.

Olemme tavanneet jo muutamia nykypäivän Barbeja ympäri maailmaa, ja trendi näyttää vain kasvavan kasvamistaan. Tällä kertaa tapaamme tsekkiläisen, Pharasta kotoisin olevan Gabriellan.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Tämä nainen on päättänyt olla uusi ihmis-Barbie. Hän haluaa siis näyttää elävältä nukelta. Gabriella käyttää $1500 kuukausittain ulkonäkönsä ylläpitämiseen. Näihin kustannuksiin kuuluvat esimerkiksi hius- ja ripsipidennykset, tekokynnet, meikit, vaatteet ja mahdolliset kauneusleikkaukset. Tähän mennessä Gabriella on leikkauttanut huulensa ja tatuoinut kulmakarvat itselleen. Videolla näemme Gabriellan ensimmäisen rintaleikkauksen. Tämän leikkauksen jälkeen hän haluaa vielä suuremmat rinnat, jonka jälkeen peppuimplantti ja kylkiluiden poisto on listalla.

Ihmiset kääntävät päätään Gabriellan kävellessä kaduilla. Hän haluaa olla kuuluisa ja saada rahaa ulkonäöstään, ja näyttää siltä, että Gabriella on oikealla tiellä. Ainakin hän herättää huomiota siellä, minne hän ikinä meneekin.

Katso video Gabriellasta alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun