Lähde:Youtube

Tästä koirasta tulee tornado ruoka-aikaan – katso hauska video!

JAA

Koirat rakastavat ruoka-aikaa. Ja miksi eivät rakastaisi? Monet ihmisetkin rakastavat ruokaa, joten koiria ei voi kovasti syyttää siitä, että ne innostuvat ruokakupin tullessa esiin. Ruoka-aika on mukavaa aikaa niin ihmisille kuin eläimillekin. 

Monille koirille opetetaan, että niiden tulee odottaa ruokaansa nätisti paikallaan istuen. Olemme nähneet jopa koiralauman, joka odottaa vuoroaan ja jokainen tulee yksi kerrallaan kupille. Tämä koira ei ilmeisesti alla olevalla videolla osaa tapoja, tai sitten sille on annettu vapaus olla oma itsensä.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Alla olevalla videolla näemme kaksi koiraa, jotka odottavat ruokaansa. Toinen koira odottaa nätisti ruokaansa, kun taas toinen koira muuntautuu täysin tornadoksi ruoan tullessa näköpiiriin. Koira pyörii ympyrää aivan holtittomasti, kunnes sen oma kuppi täyttyy ruoalla, jolloin se suorastaan hyökkää sen kimppuun.

Jotkut koirat pitävät ruoasta hieman enemmän kuin toiset. Alla olevalla videolla näemme koiran, joka rakastaa ruokaa, ja toisen, joka ei niin kovin välitä. Tuntuuko tutulta?

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliSekunti ennen katastrofia! – Katso täpärät tilanteet!
Seuraava artikkeliTämä koira rakastaa kuperkeikkoja – mutta se ei osaa ottaa kiinni palloa!