Tätä tottelevaisempaa koiraa ei ole! Katso uskomaton video!

Koirien kouluttaminen on todellakin taitoa ja kärsivällisyytä vaativaa touhua. Koirien kouluttajat ovat harjoitelleet taitoaan vuosia, ja kuten tältä videolta voimme nähdä, lopputulos voi olla todella huima.

Koiria voi helposti kouluttaa herkuilla ja kiitoksilla. Koirat oppivat nopeasti ja ne haluavat miellyttää omistajaansa ja kouluttajaansa. Koirat palvelevat ihmistä mielellään, joten niiden kouluttaminen on hauskaa puuhaa.

Saksanpaimenkoirat ovat luonteeltaan fiksuja ja nopeita oppimaan. Tästä syystä ne ovat erittäin hyviä palveluskoiria, poliisikoiria, ja ne soveltuvat moniin keskittymistä vaativiin tehtäviin.

- ILMOITUS -


Tällä alla olevalla videolla näemme koiran, joka kävelee kouluttajansa vieressä. Kouluttaja antaa koiralle komennon, jolloin se pinkaisee matkaan niin lujaa, kuin kintuista lähtee. Kouluttaja antaa toisen komennon, ja koira heittäytyy makuulle nurmelle vauhdista niin, että se luisuu monta metriä nurmella kintut ojossa. Koira on selvästi erittäin hienosti koulutettu. Moni koira ei tähän pysty!

Tässä on todellinen taidonnäyte tottelevasta koirasta ja erittäin osaavasta kouluttajasta. Katso alla oleva video, ja hämmästyt itsekin! Jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun