Täytetty ilves olohuoneessa sai kissojen mielenkiinnon – katso hulvaton video!

Kissat ovat ihania otuksia, vaikka välillä todella itsepäisiä ja itsekeskeisiä. Tästä huolimatta ne tuovat piristystä jokaisen päivään ihanilla olemuksillaan!

Viime aikoina on tehty tutkimus siitä, kuinka paljon kotikissat ovat kesyyntyneet verrattuna lajitovereihinsa, suuriin kissaeläimiin. Tulos oli hämmästyttävä. Ilmeisesti siinä missä koirat ovat täysin kesyyntyneet susista, kissojen geenit eivät ole muuttuneet lainkaan. Jos joskus huomaat kissasi katsovan sinua tavalla, joka näyttää siltä kuin se suunnittelisi sinun murhaamistasi, se voi hyvinkin olla totta. Ainoana syynä siihen, miksei kissa toteuta suunnitelmiaan on se, että se on yksinkertaisesti liian pieni.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -


Tässä alla olevassa videossa näemme sen, että kissojen vaistot ovat selkeästi vielä villieläimen vaistot. Kissojen omistaja on asettanut täytetyn ilveksen keskelle olohuonetta, ja omistajan neljä kissaa ovat kaikki hämillään tästä lajitoverista, joka ei liiku lainkaan. Ne hiipivät varovasti kohti ilvestä, kun yksi rohkea kissa uskaltautuu jopa hajuetäisyydelle. Yhtäkkiä kuuluva ääni kuitenkin pelästyttää kissat niin, että kaikki lähtevät karkuun kuin talkkari peltikatolta.

Katso hulvaton video alta!

Osallistu keskusteluun