Lähde:Youtube

Thaimaan huskykahvilassa pääsee leikkimään 23 huskyn kanssa!

Erilaisia kahvilaideoita on keksitty jo monia. Olemme esimerkiksi nähneet yksisarviskahvilan, jossa kaikki on pinkkiä ja yksisarvisilla koristeltua. Ja tietysti kissakahviloita on avattu ympäri maailmaa. Mutta nyt on avattu maailman ensimmäinen ja ainoa huskykahvila.

Tämä kahvila on nimeltään TrueLove @ Neverland ja se sijaitsee Thaimaan Bangkokissa. Kahvilaan saapuessa vieraat saavat syödäkseen virvokkeita odottaessaan koiria. Tämän jälkeen vieraat pesevät kätensä ja laittavat kenkiensä yli siniset pussit välttääkseen tuomasta bakteereita huskyjen leikkialueelle.

Sitten vieraat saavat leikkiä yhdessä 23 huskyn kanssa! Huskyille saa antaa jääsilppua herkkupalana – tämä estää aggressioita sekä ylisyömistä. Kahvilan omistaja vakuuttaa, että huskyille ei tule liian kuuma, vaikka niillä onkin paksu turkki. Huskyt viettävät aikaansa viileässä rakennuksessa silloin, kun ne eivät leiki vieraiden kanssa. Koirat näyttävät todella iloisilta ja hyvin hoidetuilta! Videon tekijä antaa propsit omistajalle näin monen koiran hoitamisesta.

- ILMOITUS -


Haluaisitko vierailla tällaisessa kahvilassa?

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun