Lähde:Youtube


Tiesitkö nämä asiat lentämisestä?

Lentomatkustaminen on edelleen monille matkustaville jännittävä asia, eikä monet kuitenkaan tiedä paljoakaan lentämisestä ja lentokoneista. Onneksi on olemassa internet, josta saat paljon mielenkiintoista tietoa tästä tavasta matkustaa.

Suomalainen Youtube kanava, Tapio On The Move, on suomalaisen lentäjän vlogikanava, jossa hän kertoo urastaan lentäjänä sekä erilaisia faktoja ja tarinoita lentämisestä lentokoneella. Kanava on saanut suuren suosion, sillä videoilla tulee ilmi mielenkiintoisia yksityiskohtia lentämisestä, joita ei kerrota matkustajille tavallisella lennolla.

Tämän videon aiheena on 10 mielenkiintoista asiaa liittyen lentämiseen ja lentokoneen rakenteeseen. Videolla vloggaaja Tapio kertoo, miksi lentäjä ei saa käyttää polarisoituja aurinkolaseja lentäessään ja että miksi lentokoneen renkaat eivät olekaan täytetty ilmalla.

- ILMOITUS -


Minkä takia lentokoneen vessassa on tuhkakuppi, ja kuinka se voi ehkäistä jopa lento-onnettomuuksia? Kaikki nämä erikoiset faktat tulevat ilmi videolla.

Tapio On The Move on laajalle kohderyhmälle sopiva kanava, jossa oikea lentäjä kertoo lentäjän arjesta. Kanavalla on myös lentopelkoisille sopivia videoita, joista saattaa löytyä jopa apua lentopelosta yli pääsemiseen.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun