Lähde:Youtube


Top 10: maailman vaarallisimmat lentokentät! Pidä penkistä kiinni!

Lentomatkustaminen voi olla lentopelosta kärsiville hyvinkin pelottava kokemus. Meillä Suomessa on kuitenkin hyvin toimivat ja tarkastetut lentokentät, kuten muualla Euroopassakin mutta onko ihan kaikkialla ? Katso video top 10 maailman vaarallisimmista lentokentistä.

Videolla on lista kymmenestä vaarallisimmasta lentokentästä ympäri maailmaa videopätkien ja selostuksen kera. Videolla nähdään mm. yksi vaarallisimmista lentokentistä joka on St. Martin’s Island Airport, jossa valtavat lentokoneet laskeutuvat kiitoradalle aivan viereisen rannan turistien yli. Myös lentokoneiden moottorit lähtiessään suihkuttavat valtavan ilmavirran rannalle, ja videolla näkee kuinka kova voima turbiinissa oikeasti onkaan.

Videolla näkee henkeäsalpaavia maisemia eri puolilta maailmaa lentokentiltä ja myös vaarallisia laskeutumisia näille extremeille lentokentille.

- ILMOITUS -


Videolla kerrotaan myös Gibraltarin kansainvälisestä lentokentästä, jonka läpi kulkee yksi kaupungin vilkkaimmista autoteistä. Videopätkissä näkee, kuinka autojen eteen laskeutuu puomi, joka estää ajamisen kiitoradalle silloin, kun lentokone on laskeutumassa. Lisäksi Gibraltarilla on melkoisen kovia tuulia jotka tulevat mereltä maalle.

Monet lentokentistä ovat kuitenkin vuoristossa, joka tekee niistä erityisen vaarallisia, vaikka maisemat ovatkin varmasti upeita.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun