Lähde:Youtube

Tosielämän Barbie löytyikin Suomesta. Tässä on Amanda Ahola.

Plastiikkakirurgia on yleistynyt yleistymistään maailmalla, ja yhä useammat naiset haluavat näyttää tosielämän Barbieilta. Yksi ensimmäisiä Barbie -ihmisiä oli venäläinen Valeria Lukyanova, ja monet ovat nyt seuranneet perässä.

Nyt oikea Barbie onkin ilemstynyt Suomessa. Tässä on Amanda Ahola. Amanda näyttää aivan tosielämän Barbie -nukelta pitkine vaaleine hiuksineen ja suurine rintoineen. Amanda on kuluttanut jo noin 21 000 euroa kauneusleikkauksiin, ja onkin saavuttanut melkoisen muutoksen.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Amanda toimii nettikameramallina, joka maksaa hänen laskunsa. Nettikameramallit tekevät tuhmuuksia kameran välityksellä ja keskustelevat ihmisten kanssa. Amanda on lisäksi tuttu Intagramista, josta hän muun muassa pokari sugar daddynsä, joka on muun muassa maksanut Amandan rinnat. Rintaleikkauksen lisäksi Amanda on leikannut nenänsä ja laittanut Botoxia huuliinsa.

Amandan poikaystävä ei ollut tästä muutoksesta iloinen, eikä ole vieläkään, mutta hän on sopeutunut asiaan. Amandan vanhemmat eivät ole mielissään tästä, mutta hekin ovat tyttärensä tukena. Amandan kauneusleikkaukset melkein maksoivat hänen henkensä, mutta minkäs sille voi, jos on koukussa kauneuteen.

Katso Amandan video alta!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliJouluparta on täällä! – Tarvitsetko tämän jälkeen enää joulukuusta?
Seuraava artikkeliPuoliksi meikattuja kasvoja instagramissa! – Meikillä vai ilman?