Lähde:Youtube

Tytöt tanssivat hevosaitauksessa – katso, miltä hevonen näyttää liittyessään tanssiin mukaan!

Musiikki vaikuttaa eläimiinkin hyvin mielenkiintoisella tavalla. On tehty paljon tutkimuksia siitä, kuinka musiikki vaikuttaa esimerkiksi lehmien maidontuotantoon ja muiden eläinten hyvinvointiin. On esimerkiksi todettu, että klassinen musiikki auttaa lehmiä tuottamaan maitoa paremmin.

Mutta kuinka ennenkuulumatonta on se, että hevonenkin alkaa tanssia musiikin mukaan? Olemme nähneet pari koiraa, kissaa ja papukaijaa, jotka mielellään tanssivat musiikin tahdissa, mutta nyt on hevosellakin tarttunut rytmi kavioon.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tällä hauskalla alla olevalla videolla näemme kaksi tyttöä, jotka tanssivat Whip and Nay Nay -kappaleen tahtiin hevosaitauksessa. Hevonen on sidottu aitaan, mutta se ei estä sitä liittymästä tyttöjen mukaan tähän tanssin. Se heiluu puolelta toiselle ja astuu edestakaisin etujaloillaan, aivan kuin tanssine tyttöjen mukana. Hevoselle on selvästikin periytynyt jonkin verran rytmiä!

Emme voi olla hymyilemättä tälle hauskalle hevoselle ja sen ihmisystäville heidän tanssiessaan sydämensä kyllyydestä! Oletko itse nähnyt vielä tanssivaa hevosta?

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliMies on käyttänyt 15 000 dollaria pitääkseen koiransa maailman kauneimpana – katso, mikä turkki!
Seuraava artikkeliKoira kertoo selvästi, mitä mieltä se on uudesta pedistään – katso hauska video!