Lähde:Youtube


Tyttö itkee verta – mitä ihmettä?

Verikyyneleet ovat usein liitetty riivattuihin tai muihin yliluonnollisiin tapahtumiin, eikä niille ole ollut tieteellistä perustetta. Mutta tämä tyttö itkee verta, ihan oikeasti.

Pohjoisessa Intiassa asuva nuori, 13-vuotias Twinkle Dwivedi, sairastaa harvinaista sairautta, joka saa hänen silmänsä ja kätensä vuotamaan verta.

Twinkle on muutoin täysin normaali intialainen nuori, hän rukoilee buddhatemppelissä ja viettää aikaa ystäviensä kanssa ulkona. Hän ei pidä opiskelusta vaan mielellään viettää aikaa ulkona ja pelaa pelejä. Hänellä on kolme vanhempaa sisarusta.

- ILMOITUS -


Viimeisen kahden vuoden aikana Twinklelle on tullut erikoisia oireita. Hän vuotaa verta käsistään, silmistään ja päästään, ja se saattaa alkaa aivan yhtäkkiä. Erikoista on, että hänen ihossaan ei ole naarmuja tai haavoja eikä muutakaan, mistä veri voisi vuotaa.

Hänen perheelleen sanottiin sairaalassa, ettei hänessä olisi mitään vikaa, ja että hän hakee vain huomiota verellä. Kukaan lääkäreistä ei tunnu välittävän hänen sairaudestaan, mutta heidän naapureillaan tuntuu olevan senkin edestä luuloja ja uskomuksia mikä nuorella Twinklellä voisi olla hätänä.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun