Lähde:Youtube


Uppsalan juna-asemalla tulvi – ruotsalaiset muuttivat sen uima-altaaksi!

Naapurimaassamme Ruotsissa tapahtui melkoisen kummallinen tapahtuma hiljattain. Viime aikoina nimittäin melkoisen kovia sädepäiviä on nähty muutamissakin maissa ympäri maailmaa, mutta Ruotsissa vettä tuli niin kovasti yhtenä päivänä, että Uppsalan rautatieasemalla tulvi.

Tällaista tulvaa ei olla monesti nähtykään! Tulvavesi oli ainakin puoli metriä syvää, joten hauskanpitoa rakastavat ruotsalaiset ottivat siitä täysin ilon irti. He nimittäin muuttivat rautatieaseman uima-altaaksi. Tällä alla olevalla videolla näemmekin todisteen siitä, että jokaisella synkällä pilvellä on kultainen reunus.

Tämä video on todiste siitä, että kurjasta tilanteesta voi tehdä mitä hienoimman hauskanpidon hetken. Nämä ruotsalaiset nimittäin raahasivat uimapatjoja asemalle ja huvittelevat vesileikkien parissa tulvineella asemalla. Myöhemmin vesi pumpattiin pois ja asema on taas normaalissa toiminnassaan.

- ILMOITUS -


Näitä rohkeita ruotsalaisia ei ainakaan pelottanut sadevesi lainkaan, sillä nämä vesileikit näyttävät ainakin melkoisen hauskoilta! Tapahtuisikohan näin Suomessa, jos Helsingin rautatieasema tulvisi? Epäilemme hieman! Mitä mieltä sinä olet?

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun