Lähde:Youtube


Uskomattomat siteet ihmisten ja villieläinten välillä!

On olemassa joitakin ihmisiä, jotka ovat todellakin varsinaisia eläinkuiskaajia. Kaikki villieläimet eivät ole ollenkaan pelottavia – ainakaan jos tiedät, miten käsitellä niitä. Tällä alla olevalla videolla nimittäin tapaamme monia ihmisiä, jotka ovat kehittäneet uskomattoman siteen ja ystävyyssuhteen villieläinten kanssa.

Monet varmasti haaveilevat mahdollisuudesta leikkiä tiikereiden kanssa – mutta kuinka moni tarttuisi tilaisuuteen sellaisen sattuessa kohdalle? Janice on nainen, joka asuu Floridassa monen suuren tiikerin kanssa. Tiikerit asuvat naisen takapihalla ja hän hoitaa niitä monta tuntia päivässä. Hän jopa makoilee niiden kanssa häkissä ja ottaa päikkäreitä niiden kanssa!

Näemme alla olevalla videolla myös oikean elämän Mowglin. Tämä pieni tyttö kasvoi Afrikan savannilla, sillä hänen vanhempansa olivat valokuvaajia. Tyttö tapasi monia villieläimiä ja ystävystyi niiden kanssa, mutta hänen paras ystävänsä on järkyttävän suuri norsu. Uskomatonta! Näemme monia muitakin villieläinten kanssa ystävystyneitä, rohkeita ihmisiä, kuten esimerkiksi miehen, joka on hoitanut leijonaa jo 14 vuotta.

- ILMOITUS -


Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun