Lähde:Youtube

Uskotko kummituksiin? Tämän jälkeen uskot!

JAA

Monet uskovat kummituksiin. Olet ehkä itsekin kokenut paranormaalin näyn, kokemuksen tai tuntemuksen. Ehkä vain uskot toisen maailman läsnäoloon? Jotkut meistä eivät usko kuitenkaan kummituksiin lainkaan. Tosin tämä video saattaa tuoda uskomuksen kummituksiin ihan kenelle tahansa.

Joskus törmäämme videoihin ja kuviin, joissa voidaan nähdä kummituksia tai jonkinlaisia henkimaailman olentoja. Tällä kertaa näemme videon, josta ei todellakaan voi erehtyä. Videolla nimittäin näkyy vanhan linnan pihalla ratsastava ritari!

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Thomas Arnold, 41-vuotias kuvaaja, kuvasi 1200-luvun vanhaa linnaa. Aluksi hän ei huomannut mitään erikoista, mutta myöhemmin kotona katsellessaan videota, hän huomasi linnan pihalla jotain erikoista. Linnan pihalla nimittäin aivan selvästi ratsastaa kummitus hevosellaan! Videolla kummitus on ympyröity punaisella ympyrällä.

Videolla tapaus nähdään muutamaan otteeseen peräkkäin, ja meidän on pakko sanoa, että jotain kummallista videolla tapahtuu. Uskotko sinä kummituksiin? Onko videolla kummitus vai kenties jotain aivan muuta?

Katso video alta niin näet itse! Jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliTämä koira rakastaa kuperkeikkoja – mutta se ei osaa ottaa kiinni palloa!
Seuraava artikkeli7 modernin maailman syntiä, joihin takuulla sinäkin sorrut!