Lähde:Youtube


Uutisankkurit eivät voi lopettaa nauramista – saa takuulla sinutkin hihittämään!

Uutiset ovat yleensä hyvin vakava asia, ja harvoin uutisissa esitellään mitään kovin kevyttä. Useammin aiheena ovat vakavat poliittiset asiat, maanjäristykset tai onnettomuudet. Tällä kertaa uutisissa nähtiin kuitenkin jotain hyvin hauskaa.

Tämän videon nauhoittamisesta on jo lähestulkoon vuosikymmen, mutta se jaksaa silti huvittaa meitä. Tällä alla olevalla videolla näemme uutislähetyksen, jossa uutisoitiin mielenkiintoisesta tapahtumasa muotiviikolla. Muotiviikolla eräs malli koki jokaisen mallin painajaisen – nimittäin catwalkilla kaatumisen. Eikä vain yhdesti, vaan jopa kahdesti.

Tämä toinen kaatuminen sai kaksi uutisankkuria nauramaan aivan hervottomasti. Kaatuminen ei ehkä sinäänsä ollut enää yhtä hauskaa edes, kuin mitä näiden kahden herrasmiehen nauru on. Vieressä istuva naisankkuri yrittää puolustella mallia ja sanookin, että miehet yrittäisivät itse kävellä moisissa koroissa. Miesten hervoton nauru on kuitenkin tarttuvaa, ja saa sinutkin takuulla nauramaan niin, että putoat tuoliltasi. Tai vähintäänkin tämä naurukohtaus parantaa päivääsi takuulla.

- ILMOITUS -


Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun