Lähde:Youtube


Uutisankkurit eivät voi lopettaa nauramista tööttäilevälle koiralle – nauru tarttuu!

Koirat ovat hauskoja eläimiä ja ne piristävät meidän jokaisen päivää aina silloin tällöin. Ilmeisesti nämä videolle nähtävät uutisankkurit pitävät koirista myös, sillä he repesivät suorassa lähetyksessä niin täysin, että he menettivät hallinnan aivan kokonaan.

Uutisankkurit nähdään yleensä vakavina henkilöinä, jotka kertovat vakavista asioista. Tällä kertaa näytettiin kuitenkin viihdeuutisia koirasta, joka tööttäili auton torvea jäätyään yksin autoon. Koiran nimi on Diamond, ja sen omistajat olivat lähteneet käymään Subwayssa ja olivat poissa noin 15 minuuttia. Koira kuitenkaan ei ollut kärsivällinen, vaan alkoi tööttäillä auton torvea ja haukkua.

Tämän videon näkeminen taisi olla liikaa näille ankkureille, nimittäin he purskahtivat nauruun eikä siitä ollut tulla loppua. Molemmat nauroivat katketakseen, eikä seuraavien uutisten lukemisesta tullut mitään tolkkua. Täytyy myöntää, että olihan tuo koiravideo melkoisen hauska, ja olemme itse asiassa nähneet sen täällä Hauskimmissakin aikaisemmin. Diamondista on siis tullut jo jonkinasteinen julkkis!

- ILMOITUS -


Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun