Lähde:Youtube

Uutisankkurit nauravat hulvattomalle lantiontyöntötreenille – katso hulvaton video!

Uutisissa nähdään joka päivä toinen toistaan kummallisempia asioita. Yleensä uutisten kohteena on politiikka, ulkomaan asiat ja onnettomuudet. Joskus on kuitenkin hyvä keventää asioita jollain hieman hauskemmalla tapauksella.

Viime aikoina erilaiset fitnessaiheiset trendit ovat nousseet suosioon huimalla vauhdilla. Viimeisimpänä hittinä oli ravistettava paino, joka näyttää kieltämättä melkoisen kaksimieliseltä, emmekä edes tiedä, kuinka paljon se oikeasti auttaa liikkumaan. Tällä kertaa uutisankkurit olettivat ilmeisesti näkevänsä ruudulla kyseisen ravistuspainon, mutta ruudulle ilmestyikin jotain aivan muuta.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Ruudulle ilmestyi nimittäin mies, joka teki eräänlaista lantiontyöntöharjoitusta. Hänellä oli päällään donitsi, ja hän tuuppaili lantiotaan edestakaisin melkoisen mielenkiintoisella liikkeellä. Miehen ilmeet eivät tehneet videosta yhtään helpompaa katseltavaa, ja uutisankkurit nauravatkin vedet silmissä tälle tapaukselle.

Video on kieltämättä melkoisen hauskaa katseltavaa, emmekä olisi yllättyneitä, jos tästä tulisi jonkinlainen uusi fitnesstrendi. Toivottavasti kuitenkaan ei! On nimittäin sen verran mielenkiintoinen näky meneillään tällä uutisissa nähtävällä videolla.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliNainen pelasti jäätyneen linnun hiustenkuivaimellaan – upea näky!
Seuraava artikkeliSekalaisia kummallisuuksia netin syövereistä – elämä on!