Lähde:Youtube


Valas hyppää vedenpinnan yläpuolelle turistien venematkalla – katso ainutlaatuinen video!

Harvat ovat niin onnekkaita, että he onnistuvat näkemään valaita elämänsä aikana. Valaan näkeminen on melkoisen harvinaista, ja valaan hyppäämisen näkeninen on entistä harvinaisempaa. Valas on suurin vedenelävä, ja tällaisen näyn todistaminen on upeaa!

Valaat ovat suuria, mutta melkoisen lempeita otuksia. Harvat pääsevät koskaan näkemään valasta läheltä, mutta tässä veneessä olevat turistit ovat päässeet näkemään jotain todella harvinaista. Nimittäin he näkivät valaan loikkaavan merenpinnan yläpuolelle, ja näkivät sen vielä läheltä!

Tällä upealla videolla näemme turistiveneen, jolla eräs turisteista kuvaa merenpintaa. Videolla näkyy merenpintaa ensimmäisen lähes pari minuuttia, mutta sitten valas yllättää turistit hyppäämällä merenpinnan yläpuolelle melkoisella loikalla! Emme voi olla huokaamatta ihastuksesta nähdessämme tällaisen loikan! Turistitkin olivat ihastuksissaan, eikä se jää meiltäkään huomaamatta.

- ILMOITUS -


Tämä video on katsottu jo yli 2 miljoonaa kertaa, ja syystäkin! Harvinainen näky ja vielä näinkin läheltä. Mieletön video!

Katso upea alla oleva video ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun