Lähde:Youtube

Valas suojeli naista hailta – katso uskomaton video!

Olemme kuulleet monta kertaa tapahtumista, joissa koirat suojelevat omistajiaan vaaralta. Mutta hyvin harvoin villieläimet suojelevat ihmisiä tai toisia eläimiä vaaralta. Tämä video onkin jotin hyvin ainutlaatuista!

Nan on tutkija, joka on omistanut koko elämänsä valaiden suojelulle. Hän on tutkinut merielämää jo 28 vuotta, mutta tämä kokemus on ollut hänelle ensimmäinen ja ainoa tällainen, elämää muuttava kokemus. Hän ei voinut uskoa tätä todeksi.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Naista kutsutaan nimellä ”Valasnoita”, sillä hänellä on ollut paljon läheisiä kohtaamisia valaiden kanssa. Tällä kertaa hän oli sukeltamassa valaan lähettyvillä, kun se yllättäen alkoi työntää naista poispäin. Valas ei jättänyt naista rauhaan, vaan ui tämän vierellä ja töni häntä. Vaikka valas ei halunnut satuttaa naista, Nan oli kuitenkin hieman peloissaan.

Kun valas sai hänet selkänsä päälle ja nosti hänet meren pinnan yläpuolelle, hän huusi apua veneelleen. Valas varmisti, että nainen pääsi takaisin veneelleen, jolloin hän huomasi lähettyvillä uivan hain. Nan tajusi, että valas oli juuri pelastanut hänen henkensä.

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliLapset TODELLA haluavat adoptoida tämän koiran – katso heidän reaktionsa, kun äiti suostuu siihen!
Seuraava artikkeliUpeat selkärankatatuoinnit! – Pian tahdot itsekin jonkun näistä!